onsdag 25 augusti 2010

25 dagar


Min älskade William som snart fyller 10 år...
God afton!!!

Då har jag tagit en snabb paus mitt i allt fixande, fattar inte att det kan vara så mycket att göra hela tiden.. Kanske kan vara så att jag själv skapar mig det för att på nåt sätt INTE tänka på rökningen som buy the way går hur bra som helst.. Rökfri i 25 dagar nu och det känns såå jä..la skönt att inte vara styrd av cigaretterna , att inte känna att jag måste ta en cigg så fort tillfälle ges - för er som inte röker är det nog svårt att förstå.

Har försökt komma på nåt att jämföra med men kommer inte på nåt bra, men för mig är detta sorg - känns som en av mina bästa vänner har lämnat mig för alltid.. Helt sjukt att man kan känns så för nåt som är livsfarligt och dessutom kostar massor med pengar - men detta är ju en ärlig blogg om mig så då erkänner jag att jag just nu har sorg över mina cigaretter MEN...
Tänker inte börja igen bara för det - vet att för varje dag som går så blir det lättare, bara "tanka tid" så kommer det bli toppen..:)

Nu ska jag diska och sen ta mig en dusch innan lilleman kommer hem från fotbollsträningen och ska inta badrummet, även se till så det finns nåt snabbt och gott som han kan stoppa i magen.. Måste fylla på förrådet efter 1,5 timmes träning plus att imorgon är det match..!!!

På återseende mina vänner!! 
Tänk på att idag kommer aldrig tillbaka - ta tillvara på tiden här och nu..

1 kommentar:

  1. Duktig du är som klarat dig i 25 dagar nu! Har själv rökt för några år sedan och är glad att jag kunde sluta..

    SvaraRadera