onsdag 12 maj 2010

Lite smått och gott..


Åhh vad jag längtar till sommaren, sol, värme och semester..

Hej hopp!!


Hoppas ni har en underbar lilllördag och början på långhelgen, det har i alla fall jag efter bästa förmåga just nu.. Tittar ut genom fönstret och solen lyser, det är varmt och jag har hunnit få några solstrålar på min näsa såhär på förmiddagen - underbart!!

Dagen fortskider utan några avvikelser vad jag vet, slutar som vanligt när det är fredag (eller dag före röd dag) 15,00 och ska sedan möta upp min mamma för lite shopping på härliga butilen Växtriket - Underbara Hem, tror några nya ljusstakar ska få följa med mig hem, även lite färska snittblommor för att pigga upp mig själv en aning, det är jag väl värd tycker jag själv!! :)

Kvällen är ett oskrivet blad än så länge, kanske filmmys hos Malin eftersom hennes Magnus ska ut med killarna, eller en sväng till Västerås och umgås med Maria..
Får se helt enkelt vad som känns bäst - kanske slutar med att jag ligger i soffan och softar - inte fel det heller..=)

Återkommer senare med ett inlägg om lite shopping som jag gjort på senaste tiden, både hem och till mig själv. Har nämligen under de 3 senaste månaderna gått ner ca 6 kg i vikt så har fått ett problem (I-landproblem dock) att de mesta i min garderob är för stort, typ inget sitter bra längre..

Inser att detta blir dyrt och om det är nåt jag inte har just nu så är det pengar, men får helt enkelt göra det bästa av situationen och så är det tur att HM finns.. haha

Ta hand om ER och tänk på att denna dag aldrig kommer tillbaka - gör det bästa av den och njut!!!!

2 kommentarer:

  1. Åååh vad duktig du är som gått ner så mycket i vikt!! använt ngn speciell metod?
    Hoppas du har en bra kväll oavsett vad du hittade på :)

    Kraaaaam

    SvaraRadera
  2. Hej! Hoppas att du har haft en riktigt härlig långhelg med massa roligheter. Blev det någon tjejkväll? :) Jag hoppas även att allt är bra med dig och att du har en fin, solig måndag. /Kram Lisa

    SvaraRadera