onsdag 5 maj 2010

En härlig känsla..

Mina underbara fina vänner - tack för att ni finns och att ni stöttar mig i vått och torrt!!

Hej hallå!!
Hoppas ni haft en lika härlig morgon som mig, vaknade med ett leende på läpparna - just nu känns livet härligt och spännande. Känslorna snurrar runt runt i huvudet och det är fantastiskt underbart, sen får vi se vart detta leder mig..;)

Efter en riktigt jobbig höst och vinter känns det som livet är på väg att vända, att jag faktiskt känner mig glad - sådär ända in i själen ni vet..

Är säkert över 1 år sedan som jag kände mig 100% glad, ledsamt när jag tänker på det - men försöker se det som en lärdom på livets resa. Bara JAG kan se till att vara lycklig, om inte JAG mår bra i grunden spelar det ingen som helst roll vad folk runtomkring mig säger eller gör, det hjälper inte mig till ett lyckligare liv utan att jag själv tillåter det.!!!

Har hittat självkänslan igen, hittat ljuspunkter i livet och även energin är tillbaka, vilket i praktiken innebär att min lägenhet kanske kan få sig ett lyft efter att inte ha gjort ett dugg på två månader.. haha

Latmasken har nu lämnat mig för denna gång hoppas jag, nu är det bara att dra på sig snickarbyxorna, fram med borren och köra järnet - ta tillvara på energin som sprudlar i kroppen och omsätta den till praktiska saker..=)

Full fart framåt helt enkelt!!

På återseende imorgon!

Kramar

1 kommentar:

  1. Härliga vänner är guld värt! Sommar som på över bilden också hihi...

    Många kramar!

    SvaraRadera