måndag 5 april 2010

Underbar söndag


Det enda påskpyntet hemma detta år..

Hej..
Hoppas ni alla har och har haft en bra påsk, kanske till och med fått något litet påskägg med lite godis eller nån liten present i.. Själv fick jag en liten påskpåse av min fina mamma med en flaska rött, lite godis och en dagens dubbel bong som tyvärr inte gav någon utdelning..

Igår var jag och Wille i Sthlm hela långa dagen tillsammans med min granne och hans barn. Började med att gå på tekniska museet där vi lekte, kollade på 4d film om rymden och hann även med en liten fika.. Sedan tog vi oss en liten biltur runt Djurgården, uppskattades sådär av barnaskaran men inte alltid vuxna och barn har samma syn på vad en trevlig stund kan vara..haha

Tog oss vidare till Kista centrum för lite lunch och även en del shopping, hittade Willes favoritmössa på Stadium i en rea låda.. Hans förra är såå trasig och sliten men ändå har jag inte fått slänga den men NU har han fått en ny så den gamla åker i sopporna. .Lyckligare son får man leta efter för att ha fått en mössa - underbart att se..=) Hann även med en sväng på Bo Concept och IKEA innan hemfärd, vart en heldag i Sthlm med härliga vänner som avslutades med att killarna spelade tv spel och vi kollade på nya Wallander - Vålnaden..

Nu håller jag på för fullt att tvätta, Wille slappar i soffan och vi ska äntligen göra klart hans rum idag.. Jag ska även försöka få upp två vajrar i badrummet, den ena för att ha duschdraperiet på och den andra för att skärma av en hörna som jag ska kunna gömma lite allt möjligt bakom..=) Man har ju alltid en massa som inte alla behöver få se och eftersom mitt badrum är ganska stort gör jag mig en liten förvaringshöra i ena ändan - perfekt när man inte har alltför många kvadrat att bo på!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar