lördag 3 april 2010

Klassiker...God morgon!!

Här i småstaden kvittrade fåglarna så mycket så jag slog upp mina blå redan klockan 7, tänkte somna om men hörde då även att lilleman höll på att vakna så nu sitter vi på varsitt håll och morgonmyser..:) Jag i sängen med en kopp kaffe och han i soffan under täcket och spelar PSP samtidigt som han kollar på tv, tror vi väntar lite med frukosten, blir ju såå hungrig annars innan lunch..:)

Torsdagens AW var riktigt bra, supergod påskbuffé (för endast 29:-) gott i glasen och underbara vänner.. Men jag begav mig hemåt ganska tidigt, var hemma runt 22 tiden vilket kändes riktigt skönt eftersom jag hade en del och pyssla med..

Denna påskafton ska vi ta bilen och bege oss till Västerås, Wille behöver en ny vårjacka och dessutom ett par nya gympaskor, de klassiska vita adidas med gummi längst fram är absolut bäst och står alltså på inköpslistan..

Han leker fortfarande väldigt mycket ute med sina vänner och sliter hårt på både skor och kläder, billigare varianter av skor håller inte mer än några veckor medans dessa håller en hel säsong och dessutom är riktigt snygga..=)

Nu ska jag läsa lite bloggar och njuta av fåglarnas kvitter i bakgrunden.. Njut av stunden min vän för tiden kommer aldrig tillbaka och vi lever här och nu!!!
Kramar från småstaden denna påskaftons morgon..

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för din kommentar:-)
  Hoppas du haft en fin påskafton!
  Här har vi haft gäster, målat ägg, ätit ägg, tårta och en massa godis:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Ja det var alltför länge sedan,
  jag har blivit så dålig på att kommentera.
  Hur mår du? Trivs du bra i lägenheten?

  Kul att börja på nytt med bloggen :-)
  Fortsatt GLAD PÅSK

  kramar Anna

  SvaraRadera