tisdag 6 april 2010

Ensam hemma..


Från torsdagens AW - är inte berusad ser bara så ut.. haha

Godkväll!!
Hoppas ni haft en härlig tisdag - redan tisdag ska sägas för jag tror det känts som måndag för fler än jag idag.. Har haft en bra dag på jobbet, fått mycket gjort och skönt med lite rutiner igen efter 4 dagars ledigt. På tisdagar har jag hjälp på jobbet med att svara i telefonen så jag kan jobba lite mer med ekonomi - riktigt kul för mig att lära mig lite nya saker och få förtroende att bli mer insatt i just ekonomi.
Tycker det är kul och väldigt intressant - får se vart detta tar mig, försöker visa framfötterna och en enorm vilja att det är just detta jag vill jobba med - framtiden får utvisa om jag gör bra ifrån mig helt enkelt..

Sonen har som jag skrev om innan påsklov och önskar såå att jag kunnat vara hemma någon dag men nu går inte det så då får han vara ensam hemma och även lite med mormor och plastmorfar..

Detta är första gången som han börjat vara ensam hemma - liten börjar bli stor och det känns lite jobbigt.. Men det är väl en del i uppväxten att bryta sig loss lite från mamma, kunna ta mer ansvar och klara av saker på egen hand. Han är enormt duktig och jag litar 100% på honom men mitt hjärta tycker ju att han fortfarande är min lilla kille.. haha Men måste nog inse att han är stor och behöver få känna sig stor oxå..=)
Min älskade William som förgyller vardagen med härliga kommentarer, fina ord och en hel del bus..!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan en sväng och läsa Allt i Hemmet och har även nya Hus och Hem som ligger och väntar..

Ta hand om er och ta inget förgivet här i livet utan uppskatta era nära och kära lite extra med en kram eller några fina ord!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar