fredag 31 maj 2013

Helgplaner

God Morgon...
Här i småstaden är det en mulen och regnet "hänger i luften" morgon, men ska inte deppa ihop för det - är ju freeedag idag..!!! :) Sambon jobbar till fyra så efter det är han min tills på måndag morgon, såå härligt.. haha Han har nu sommarlov från skolan så det är bara jobb som gäller, inget plugg på kvällarna och helgerna, vilket är såå skönt. Han är grym som orkar både jobba och plugga, men klart vi inte hinner umgås så mycket som man vill, men nu kan vi umgås heela sommaren, gå på dejt, bio och göra en massa annat innan bebisen kommer för efter det blir det inte lika mycket egen tid på ett tag..

William åker till sin pappa vilket passar perfekt just denna helg för på söndag kommer nämligen pappa och hjälper oss fixa lite småsaker här hemma som inte blev klart när vi flyttade in för 1,5 år sen.. Galet vad tiden går fort, man blir hemmablind helt enkelt.. :) Ska även sätta en bänkskiva ovanför tvättmaskinen som vi ska ha som skötbord, köpte den enklaste och billigaste vita på IKEA och två lite större konsoler, tror det blir superbra.. 

Ska även måla vårt sovrum, det enda rummet som vi inte målade om när vi flyttade hit men nu är det dags. Ska "bara" bli vitt, men kommer bli mycket bättre än det beiga som är idag - dessutom har det bott ett litet barn där innan så är lite målat här och var på väggarna..

Nu ska jag försöka plocka undan i köket så vi måste slipa och ha oss, kommer bli såå dammigt men men så är det när man renoverar, bara gilla läget..

Kramar till er alla..

1 kommentar:

  1. Så gott för er med egen tid tillsammans, den är värdefull och så kul att få ommålat i sovrummet :) Du får visa bilder sedan!

    Ha en riktigt skön söndag!

    Kramar Bella

    SvaraRadera