fredag 8 juni 2012

Studenten och gamla minnen


Här är dagens huvudperson - GRATTIS på din dag Isabelle!!! (med någon konstig text över magen.. haha)

Hej hallå bloggosfären!!!
Här är det inte mycket action men nu fick jag lite inspiration att skriva ett inlägg - för idag är det en stor dag i min kusin Isabelles liv, hon tar nämligen studenten och ska in i vuxen världen. Sitter just nu på jobbet men ska alldeles strax bege mig hemåt, göra iordning mig och min fina familj för att sedan fira hela dagen lång.

Jag kommer själv ihåg min egen student som det var igår, efter 3 underbara år på gymnasiet i Leksand (en av de bästa tiderna i mitt liv) så skulle vi splittras upp, jag och mina vänenr osm var som en familj.. Vi hade ju alla 3 år tidigare flyttat från våra riktiga familjer, själv hade jag flyttat nästan 20 mil.. Självklart betydde mina vänner allt för mig i denna persiod, vi hade ju gått igenom så mycket "mer" än vanliga studenter.. Klarat oss själv med varandras hjälp under 3 år gjorde att man redan var lite vuxen (trodde vi då haha), lite mer kött på benen och jag var inte lika räddd för det nya, att lämna skolans trygghet..

Åhh så mycket känslor som kommer upp, tankar och funderingar och underbara minnen - ska se till att detta blir en minnesrvärd dag för Isabelle, att hon om 15 år kan tänka tillbaka med samma glädje som jag gör idag!!

Kramar till er

1 kommentar:

 1. Grattis till din söta kusin till studenten och så kul att du uppdaterat bloggen :) Saknar dina inlägg!!

  Hur har du det?

  Visst är studenten ett minne för livet som väcks till liv varje år när man ser de nybakade studenterna på stan, ett riktigt härligt minne!!

  Hoppas du haft en bra dag!

  Kramar Bella

  SvaraRadera