lördag 18 februari 2012

Trött i dubbelbemärkelse



















Min älskade lilla kille som börjar bli stor.. Detta är en underbar bild från 2005 när vi var på Teneriffa.. Nyvaken och helt bedårande, kanske ett kommande studentkort?? :)

Hej på er!!
Sitter i soffan för tredje dagen i rad, idag fick jag sambon att köra en tur så jag kom ut en sväng i alla fall, se något annat än hemmets väggar. Mår bättre men är trött, i kroppen och på att vara sjuk.. Ni skulle inte vilja se hur jag ser ut kan kan lova..haha

Williams status är ofärndrad, fortfarande hög feber och han är säng liggandes. Just nu sitter han faktiskt vid datorn en sväng, alvedonen har gjort sitt under några timmar, febern är "bara" 38,4..

Pratade med sjukvårdupplysningen innan för nu har han haft hög feber i 3 dygn, fick svaret att det är en klassisk influensa, ungefär 5 dagar får man räkna med hög feber..:( Så vi kämpar på, se till så han dricker, äter glass och som tur är älskar han äpplen, OM jag skär dom i bitar vill säga..:)

Kvällen blir lugn, Melodifestivalen och tyvärr känns det mest som att jag vill att den ska passera så mår vi förhoppningsvis bättre imorgon.. Känns tråkigt att känna så nu eftersom det är helg, men vet ni vad.. Bara 6 dagar kvar tills nästa helg, positivt tänkande gör att man "orkar" vara sjuk helt enkelt..:)

Ha en härlig kväll mina vänner!!
Kramar från en snöig småstad..

2 kommentarer:

  1. Fy, fy, fy för feber och influensa... Håller alla tummar för att ni mår bättre idag!!

    Många krya på dig kramar

    Bella

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!

    Hur är det med dig och din familj? Blir lite orolig när det varit tyst så här länge på bloggen...

    Ta hand om dig!

    Kramar Bella

    SvaraRadera