lördag 7 januari 2012

På plats i nya lyan eller kanske ska kalla det kaoset
Liten del av Willes rum - FÖRE
 Liten del av Willes rum - EFTER


 Hej på er!!
Åhh vad jag saknar att blogga, har skrivit det förrut att även om jag en en liiiten blogg som inte många läser så saknar jag att göra mina inlägg, får ner lite tankar och vad som händer i vårt liv - är ju fantastiskt att kunna gå tillbaka och läsa för man glömmer fortare än vad man tror.. Nog om det..

NU äntligen är vi på plats i nya lyan, känns såå himla bra även om allt är ett stort kaos, saker överallt, måste sälja lite möbler för vi har köpt lite nytt - nya saker in gamla saker ut.. Tänkte att jag skulle ta lite kort och lägga ut på Facebook, Köp och Sälj, Enköping. Fantastisk bra sida, enkelt sätt att sälja sina saker inom närområdet - så hoppas någon annan behöver just det som vi inte är i behov av längre..

Kunde absolut inte sova imorse, vaknade innan klockan slagit sju, försökte somna om men det är för mycket tankar i huvudet, så när jag skrivit klart detta inlägg så ska jag börja med att organisera skafferiet, sedan blir det garderoberna i hallen som ska fixas.. Känner att när man inte har så mycket förvaring måste man hitta på smarta och enkla lösningar, har googlat lite och fått inspiration så nu ska här smartförvaras..:)

Ha en underbar lördag och hitta på nåt skoj som förgyller denna mörka vintern - var är snön???
Kramar i massor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar