onsdag 25 januari 2012

Badrummet och dålig kvalitet
Denna kommer vilken dag som helst i mitt paket från HM - tillsammans med lite kläder till mig och lilla herren i huset.. Har insett att Axel är det ingen idé att köpa kläder till från HM, han är 1,93 lång och alla tröjor blir för korta efter en tvätt, blir till att köpa dyrare kläder helt enkelt till min snygga sambo..:) Lite dåligt anser jag för de passar när dom är nya, men i vissa fall får man vad man betalar för antar jag..

Har tänkt att ha denna på golvet i badrummet för förvaring av toalettpapper och även några snygga tidningar. Badrummet är det enda rummet vi inte har gjort något åt sedan flytten, är inte alls vackert men det får duga under de året/åren vi kommer bo här.. Hade det vart en större lägenhet hade vi nog valt att renovera även badrummet men nu är det inte värt det, får piffa med lite snygga korgar, handdukar och annat istället..:)
Här är vårt badrum - inte är det direkt tilltalande?? :)

Nu ska jag göra köttbullar ELLER så blir det hämtmat, haft en mindre bra dag så orken och energin finns inte riktigt där för att laga mat egentligen.. Men men får se om jag tar mig i kragen eller är lat helt enkelt..!!
Kram kram

1 kommentar:

  1. Men heeeeej min vän! Det var så tyst från dig där i renoveringstiderna så vad härligt att du är tillbaka! Nu har jag segaste internetet i Mellansverige så jag kan tyvärr inte se dina bilder :(

    Hoppas att vi snart får till vårt lilla AW?!

    Puss & Kram

    SvaraRadera