torsdag 27 oktober 2011

Visning på söndag

Ser ni i vänstra hörnet??? En tvättmaskin inne i nya lägenheten, helt underbart.. Som jag ska tvätta, slippa gå ner i en läskig tvättstuga i en gammal källare.. :)


Godmorgon!!
Här duggar det inte tätt med inlägg just nu, kan säga att tiden inte riktigt räcker till. Fullt upp på jobbet, städning och en massa annat pyssel hemma inför visningen på söndag och sen ska man ju även hinna med att umgås med sina vänner och familj.. Men som jag skrivit många gånger innan, älskar verkligen när det är full fart - livet är till för att levas här och nu, ta tillvara på tillfällen och njuta till max.. Denna vecka är William hos sin pappa vilket har passat väldigt bra, en mindre person hemma som stökar och skitar ner.. haha

Men han kommer hem imorgon och då är det strikta regler som gäller, inte ta fram en massa saker, hålla ordning på sitt rum, gestapo mamman är stenhård denna helg!! :)

Det roliga i alla detta är att innan fotograferingen förra fredagen så hade han plockat undan sååå fint på morgonen innan skolan. Bäddat sin säng, plockat in allt i diskmaskinen (som jag inte hade gjort kvällen innan), ställt undan en pall som han inte tyckte skulle vara med på bild och även fixat iordning med alla kuddar i soffan, vikt filten och lagt på rätt ställe.. Söta underbara unge!!!!!!

Ha en fin fin dag!!
Kramar

1 kommentar:

 1. Ja, vad skönt med en egen tvättmaskin.
  Jag skulle inte klara mig utan. Det känns ju som om jag tvättar minst en maskin per dag...

  LYCKA TILL med visningen på söndag!
  Håller alla tummar!

  Kram

  SvaraRadera