lördag 1 oktober 2011

Allmänt ont i kroppen

Världens finaste son från tidigare idag när vi var iväg på en husvisning - inget hus för oss dock - men fick några riktigt fina bilder på min underbara och älskade William.. Han försöker se lite cool ut, sa att han kunde väl le lite men icke sa nicke - gör ju mina coola stil vart svaret..:)

Ligger i sängen under en filt och känner mig sjuk, ont i halsen, lite snorig och allmänt trött - vill INTE bli sjuk för jag har annat att göra än att ligga här.. Världens bästa sambo åkte precis iväg en timme med Wille och spelar tennis, gameday imorgon bitti - turnering i Rimbo men den ska hans pappa åka på så det är skönt.. Nu ska jag dricka te, kolla på en film och försöka sova en liten stund..
Missar dessutom en riktigt härlig kväll med vänner, förfest och utgång var tanken men nej nej.. Inte för mig..ha ha Bitter, ja lite men samtidigt får jag mysa med min fina sambo hela kvällen, kolla film och äta godis i soffan..:)

2 kommentarer:

  1. Usch inte roligt att känna sig sjuk! Hoppas du kryar på dig snart! Här har vi också sjukstuga i helgen, dottern som är jätteförkyld, och nu börjar även sambon hosta och snora.. bara hoppas att jag klarar mig!

    SvaraRadera
  2. Vad han är söt, ni är ju SÅ lika :-) Hoppas att du kryar på dig, låter onekligen mysigt med en lugn filmkväll i soffan! Vad skall ni se/har ni sett?

    Ha en härlig söndag hos dig, massa "krya på dig"-kramar!

    SvaraRadera