tisdag 27 september 2011

Underbara Bitez i Turkiet

























Första kalla ölen - vart några fler under veckan skall erkännas..:)
















 







Härlig utsikt från solstolen - längtar inte alls tillbaka nu när jag ser bilderna - eller så hade det vart underbart med en vecka till på detta underbara ställe..













 


















De enda korten som blev tagna på oss tillsammans av någon annan - jag är för dålig på att fråga för såhär i efterhand hade jag velat haft flera.. Som ni ser på bild två så hade vi bränt oss lite plus att det var varmt - bara liiite flottiga..haha





















Bjussar på två badbilder - vattnet var verkligen sådär härligt badvarmt - ca 26 grader, alldeles perfekt..





















Hej på er!!
Då har vi vart hemma i 1,5 vecka från vår efterlängtade semester - det känns som man knappt vart iväg - varför blir det så?
Desto bättre att göra detta inlägg så jag kan kika på de korten jag tagit (inte så många och inga bra, MÅSTE köpa ny kamera).

Hade en underbar vecka med mycket focus på just semester, sov väldigt mycket, läste böcker, pratade om livet och bara tog dagen som den kom.

Hyrde bil i två dagar, något som Axel verkligen ville - eftersom denna resa var hans 25-årspresent från mig så var det självklart att han fick bestämma vad som skulle göras på födelsedagen..

Så sagt och gjort, vi hyrde oss en "öppen" bil, kostade lite mer än en vanlig - visst den var öppen men riktigt skruttig - fast ska erkännas att vi hade riktigt mysigt när vi bilade runt hela Bodrumhalvön. (skriver ett längre inlägg om det en annan dag) Stannade lite här och där, badade, åt lunch och helt enkelt njöt av de vackra omgivningarna..




















Här är vårt vrålåk..:)

Ha de bäst nu ska jag fixa iordning mig, ut och äta och sedan gå och se Jägarna 2 på bio med min älskling..
Ha de bäst!!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Ååååh, så underbart ni ser ut att ha haft det!! Så härligt att få njuta av långa sovmorgnar, goda middagar, sol och bad och varandras sällskap :)

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  2. Godmorgon =) Ser ut som att ni har haft en riktigt härlig semester med massa sol och bad. Jag tycker att våra fyra årstider har sin charm, så även hösten, men jag blir bra sugen på sol, värme och salta bad när jag ser dina bilder. Hoppas att allt är bra med dig. Ha en jättefin onsdag! /Kram

    SvaraRadera