tisdag 9 augusti 2011

Verklighetens återkomstNytt inköp till vardagsrummet, riktigt snygg lampa till väldigt bra pris, 229:- på IKEA, tror att jag faktiskt ska inhandla en till och ställa i fönstret i vår lilla sovalkov, kan ju inte få för många av något som är snyggt.. :)

Hej på er alla därute i bloggvärlden..
Då är jag tillbaka, både här och på jobbet efter en underbar sommar - den absolut bästa sommaren jag haft på flera flera år - känns helt magiskt att få säga de orden, få säga att när det är som jobbigast så ge inte upp. Lyckan kommer när man minst anar det, när man som bäst behöver det så byts det jobbiga ut mot positiva känslor och framförallt känner man ett lugn inombords. (i alla fall jag)

Har vart såå dålig under sommaren dock på att ta bilder, vet inte varför men antar att det beror på att jag har en sån dålig kamera - vet exakt vad jag ska önska mig i julklapp..;) (långt kvar dit men tiden går ju så fort, hålelr ni inte med?) Men några sommarbilder ska jag nog kunna hitta om jag letar, så ni får se lite vad vi haft för oss.. Har i alla fall spenderat stora delar ute på landet, kan säga som så att det behövs inget mer än det - ligger precis vid mälaren och finns alltid något att hitta på såväl för stor som liten, perfekt helt enkelt..:)

Ha de gott och hoppas ni mår bra, haft en härlig sommar - som faktiskt INTE är slut ännu..

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka =) Låter som att ni har haft en alldeles förträfflig sommar på landet. Även om det är lite höstigt ute idag så hoppas jag verkligen inte att sommaren är slut än. Ha en fin kväll! /Kram

    SvaraRadera