torsdag 25 augusti 2011

Tidig torsdagÄlskar den här bilden från i sommras, han ser sådöär härligt glad och lycklig ut - min älskade William!!

God Morgon världen!!
Torsdag och det innebär att jag börjar jobba ca 05,45 - vi samåker till jobbet så det är bara för mig att anpassa mig för Axel öppnar på sitt jobb vilket innebär 06,00 för honom. Gör mig inte så mycket faktiskt, ganska skönt att komma upp och det bästa av allt, man slutar redan runt tretiden.
Ikväll sxka det betalas räkningar, storhandla (dock efter typ åtta när det INTE är så mycket folk) - dessutom har Wille fotbollsmatch, på hemmaplan vilket är ganska skönt när det är vardag. Så jag tänkte sätta på mig gympaskorna och ta mig en promenad upp till fotbollsplanerna, sedan heja fram killarna till vinst förhoppningsvis.

Har dessutom lite planer för vårt hem, köpa lite nya tavlor, tapetsera om en vägg i vardagsrummet och lite annat smått och gott. Tänkte köpa med mig några inredningtidiningar från affären för att få lite extra inspiration - är ju inte sådär jätteintresserad av inredning så behöver lite hjälp på traven ibland..:)
På återseende bloggisar..!!

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att komma upp i tid ibland. Jag som är av den morgonpigga sorten gör ju det allt som oftast. Ritkigt härlligt om du frågar mig!
  Åh, blanka inredningstidningar. Vad jag INTE hinner med sånt längre.... Tror jag ska börja planera in sånt i min kalender! :)
  KRAM och ha en fin torsdag!

  SvaraRadera
 2. Här är en inredningssida som jag gillar med massa bra tips och inspiration:
  http://www.styleroom.se/
  Lycka till

  SvaraRadera