fredag 19 augusti 2011

F.R.E.D.A.G


Denna fyndade vi igår på Röda Korset -
en fonduegryta i gjutjärn för 90:-
(riktigt uselt kort men orkade inte packa upp den ur kartongen.. haha)

Godmorgon på er!!
Vad kul det är att se att jag börjar få mer och mer läsare - men undrar lite vilka ni är - hade vart såå kul om ni bara lämnade en liten kommentar, så jag får chansen att hitta nya bloggar att läsa. Det är något jag verkligen skulle behöva tips på - nya, roliga och intressanta bloggar..

Idag är det äntligen fredag och jag ska till frisören direkt efter jobbet, något som borde gjorts redan innan semestern men blev inte av. Men nu så.. Ska luggen tillbaka, håret kapas sådär en 7-10 cm och jag kommer känna mig riktigt fredagsfin. Passar dessutom perfekt just idag för vi ska till Västerås på middag hos Axels syster och sedan avsluta kvällen med lite bowling - helgen kan inte börja bättre.. Plus att William kommer hem efter att ha vart hos sin pappa i 1,5 vecka så han är såååå eftrelängtad.

Nu ska jag ta tag i denna arbetsdag och göra det bästa av den - för som alltid så slutar jag någon timme tidigare på fredagar..:)

1 kommentar:

  1. Så härligt att sätta sig i en frisörstol och bli lite ompysslad. Själv får jag vänta på det en vecka till ;) Ha en underbar fredag och helg! /Stor kram

    SvaraRadera