tisdag 21 juni 2011

Behov av semester
Några bilder från Gotland förra året då jag var där med en kompis, hennes och mina barn på tältsemester - hade cirka 25-30 grader varmt i 1 veckas tid.. Mmm underbar vecka var det helt enkelt.. Kan verklgien tipsa om att tälta, vilken frihetskänsla, billigt och barnen älskade det..

God Morgon..
Då är vi inne i midsommarveckan och det innebär ledigt på fredag - såå skönt. Känner mig lite sliten, trött och allmänt i behov av semester. Behöver vara ledig, göra ingenting, kanske måla lite köksluckor (har vart utan sedan i november för jag har inte tagit tag i det) och bara umgås med familjen, vänner och ha de gott. Längtar efter att få vakna upp och känna att jag kan göra vad jag vill, spela lite tennis med William, åka båt, gå runt i myskläder hela dagen om jag vill.

Som tur är har jag bara två veckor kvar att jobba efter denna sedan blir det ca 3 veckors semester, kommer jobba några dagar men då tar jag ut de dagarna veckan efter bara - förlänger semestern lite på det viset..:)

Sedan ska det såklart bli alldeles underbart att åka till Gotland - umgås med Helena, utforska öjn och ha en kanonvecka - hoppas bara på att vi kommer få kanonbra väder - men även om det skulle regna så är jag säker på att vi kommer ha en superbra vecka. Skönt att komma hemifrån lite, se något annat och upptäcka en liten liten del av vårt avlånga land..

Ha de bäst..
Kramar

4 kommentarer:

 1. God morgon =) Vilka härliga och fina bilder! Längtar också efter semester och bara få vara ledig. Jobbar denna och nästa vecka, sen väntas 4 veckors ledigt. Ska bli helt underbart! Ha en strålande tisdag =) /Kram

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!

  Låter som du smider härliga planer inför ledigheten : - )

  Skoj att måla om köksluckorna! Måste du visa oss sen! Sånt där gillar jag!

  Tack för grattishälsningen till Ebbe : - )

  KRAM & Glad Midsommar!

  ps. Att tälta är supermysigt. Gjorde vi ofta som barn i Gilleleje i Danmark!

  SvaraRadera
 3. Nog känns det att det är ett år sedan man hade semester senast, känns som att det är många som är trötta och slitna och behöver ledigt.

  Låter som du har härlig semesterplaner framför dig :)

  Önskar dig en trevlig midsommarhelg

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Vill önska dig/er en underbar midsommar och en superhärlig helg! /Stor kram Lisa

  SvaraRadera