måndag 6 december 2010

Kristaller i örat?

Hej..
Här kommer ett litet inlägg bara, känner mig inge bra, har yrsel och mår illa.. Sitter på jobbet och får se hur länge jag orkar men hoppas innerligt att det går över har INTE tid att vara sjuk..
Hade för 2 år sedan kristaller i örat som lossnat och det känns precis likadant nu, då hade jag yrsel och mådde illa från och till under 2 månader tror jag det var - inte alls kul..
Men nu hoppas jag bara det är lite trötthet efter helgen, plus att jag hade en tuff dag igår med mycket känslor och tårar - man tror sig känna folk men så är inte fallet.. Läskigt..

Tur jag har någon att luta mig mot när det blir lite för mycket och att han står kvar med båda fötterna på jorden även fast det stormar runt mig.. Vi skyndar långsamt och för varje dag känns det bara bättre och bättre - vågar hoppas på att kärleken finns och jag är förälskad!!

Kramar från småstaden

1 kommentar:

  1. Hej gumman, Hoppas att du inte är på väg att bli sjuk. Jag förstår exakt vad du menar med att man inte har tid att vara sjuk...

    Din gårdag lät jobbig. Vet inte vad som hänt men tänker på dig! Är väldigt glad för att du har någon nära som finns där och det är underbart att du är förälskad :) Som sagt, du är värd det bästa och självklart finns kärleken :) Krya på dig och hör av dig när du vill. /Kramar Lisa

    SvaraRadera