torsdag 9 september 2010

Från barn till ungdomsrum
Nåt i den här stilen, blandat med lite olika färger skulle bli perfekt i Williams rum.. SUperhärlig "vilstol", perfekt att läsa i varje kväll innan läggdags..

Hej hallå på er.. Hoppas allt är toppen denna torsdag vecka 36 - redan jobbat fem veckor efter semestern, går så fort så man knappt hinner blinka.. Idag ska WIlle klippa sig efter jobbet, välbehövligt kan jag meddela, just nu är det hår överallt., ser ut som han konstant har en mössa på sig.. haha
Ska även hinna göra några småärenden till jobbet, varav ett är att köpa råttfällor. När man som jag jobbar ute på landet så är detta ett problem när kylan kommer - för då kommer de nämligen in till oss.. =)

Sedan blir det en tur till IKEA, ska kolla på skrivbord, lampa och lite annat smått och gott till Williams rum, sedan vi flyttade i februari så har hans rum inte riktigt blivit klart, lite pga pengabrist..
Erbjöd honom att få det i födelsedagspresent och han nappade direkt..=) Perfekt för en ensamstående mamma som inte alltid har det så enkelt med pengar..!!
På återseende..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar